HIFU неоперативен лифтинг с 30 процента отстъпка за цена на цяло лице

30% отстъпка за цена HIFU неоперативен лифтинг на цяло лице включва следните области: 

Пакет 5 области: темпорална, суборбитална, фронтална, букална и субментална, които с 30% отстъпка са на цена 1211 лв.  

За тези от вас, които не се нуждаят от фронтална област сме подготвили пакет, включващ 4 зони: темпорална, суборбитална, букална и субментална на цена 1036 лв. 

Можете да включите и цервикална област (шия) към цяло лице с 30% отстъпка на цена от 140 лв.

Отстъпката важи само за пакети цяло лице, включващи 4 или 5 области и не важи за единична област.


Какво е неоперативен HIFU лифтинг на кожата на лицето? 

Неоперативния HIFU лифтинг на кожата на лицето (High Intensity Focused Ultrasound - Високоинтензивен фокусиран ултразвук) е подходяща терапия за предотвратяване или лечение на отпускането и увисването на кожата и тъканите под нея, причинено от възрастта, рязко отслабване или след раждане. 
 

Неоперативният HIFU лифтинг на кожата на лицето може да се провежда в следните области на лицето: Фронтална (над вежди), Темпорална (слепоочия), Суборбитална (под очи), Букална (бузи), Субментална (под брадичка), Цервикална (шия). 

Неоперативният HIFU лифтинг на кожата на лицето е по-ефективен, ако терапията започне при първите дискретни признаци на увисване. Тогава ефектът е най-голям, защото събуждаме и стимулираме естествените регенераторни процеси в тъканите, когато те са най-ефективни.  

Процедурата става все по-слабо ефективна с напредване на възрастта, защото трябва да се използват по-високи параметри или да се прави няколко пъти, за да постигнем оптимален ефект. 

За кого е подходящ неоперативен HIFU лифтинг на кожата на лицето? 

HIFU терапията е подходяща за тези, които предпочитат неоперативна терапия и не са склонни да се подлагат на инвазивни процедури с дълъг срок за възстановяване и са готови да приемат по-слаб и естествен ефект от процедурите. 

Неоперативният HIFU лифтинг е подходящ както за млади хора с леко увисване или натрупване на мастна тъкан под брадичката, или млади хора, които искат по-добре изразени скули и контур на лицето, така и за хора в по-напреднала възраст с по-изразени изменения от процеса на стареене.

За кого не е подходяща неоперативен HIFU лифтинг на кожата на лицето? 

Когато причината за отпускане на кожата е натрупване на мастна тъкан, HIFU терапията не е подходяща. В зависимост от конкретната ситуация при такива случаи се препоръчват по-хирургичните методики. 

HIFU не е подходяща и за хора, които търсят максимално повдигане, независимо от цената и страничните ефекти. Най-добре е те да се насочат към специалисти по пластична хирургия.  

При хора над 70-годишна възраст, както и  при пациенти с тежки хронични заболявания (захарна болест, злокачествени заболявания и др.) или такива с изключително нездравословен начин на живот неоперативния HIFU лифтинг на кожата на лицето има слаб или никакъв ефект, защото в тези случаи възстановителните механизми на тъканите не работят толкова ефективно, колкото при другите.  

Въпреки че липсват преки или косвени медицински доказателства за вреди върху майката или бебето HIFU терапията не се препоръчва и при бременни.

 

Колко процедури неоперативен HIFU лифтинг на кожата на лицето са нужни, за да се постигне оптимален резултат? 

Броят на нужните процедури неоперативен HIFU лифтинг на кожата на лицето зависят от възрастта и здравословното състояние на човек и ефекта, който желае. Обикновено са между една и три. В случай, че са нужни повече от една процедури, е добре да се правят през 30 до 45 дни.  

За да се поддържа постигнатият ефект, е нужно тъканите да бъдат „събуждани“ за поредно обновяване и подмладяване веднъж годишно. 

Lege Artis Стара Загора

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета