HIFU неоперативен лифтинг на тяло и лице

Сигурно сте чували за HIFU технологията за лифтинг и стягане?  

А знаете ли, че козметичните HIFU апарати се различават от медицинските HIFU апарати, което се отразява значително на постигнатия ефект след процедурите? 
   
Дълбочинното усещане от проникването на насочената ултразвукова енергия е сигурен знак за ефективното въздействие.HIFU цяло лице с 30% отстъпка 


Стегнете и повдигнете кожата на лицето си с 30% намаление.  

Пакет 5 области: темпорална, суборбитална, фронтална, букална и субментална, които с 30% отстъпка са на цена 1211 лв.   

За тези от вас, които не се нуждаят от фронтална област сме подготвили пакет, включващ 4 зони: темпорална, суборбитална, букална и субментална на цена 1036 лв.  

Можете да включите и цервикална област (шия) към цяло лице с 30% отстъпка на цена от 140 лв. 

Условия: 

* Отстъпката важи само за пакети цяло лице, включващи 4 или 5 области и не важи за единична област.HIFU букална област с подарък субментална област 


Оформете контура на лицето си с процедура HIFU на букална област и ще получите подарък субментална област.   

Условия:

*Промоцията е валидна до края на месец ноември.

*Цената за HIFU на букална област е 850 лв.HIFU околоочна област с подарък субментална област 


Освежете погледа си с HIFU на околоочна област за 500 лв. И ще получите подарък оформяне контура на лицето с процедура HIFU на субментална област. 

Условия: 

*Промоцията е валидна до края на месец ноември. HIFU тяло с подарък радиочестотна терапия Maximus 


Оформете контура на тялото си, за да постигнете мечтаната фигура с комбинация от ултразвуков и радиочестотен лифтинг. Направете си HIFU терапия за лифтинг и стягане на проблемна зона от тялото Ви и ще получите подарък радиочестотна подмладяваща терапия Maximus за същата зона.  

Условия: 

*Тяло  включва зоните корем, вътрешна страна на бедра, над коляното, долна част на седалище и ръце. 

*Подаръка е за същата зона, която се обработва с HIFU. 

*Промоцията е валидна до края на месец ноември. 

*Промоцията е валидна само за Стара Загора.Какво е неоперативен HIFU лифтинг на кожата на лицето или тялото? 

Неоперативния HIFU лифтинг (High Intensity Focused Ultrasound - Високоинтензивен фокусиран ултразвук) е подходяща терапия за предотвратяване или лечение на отпускането и увисването на кожата и тъканите под нея, причинено от възрастта, рязко отслабване или след раждане. 
 

Неоперативният HIFU лифтинг на кожата на лицето може да се провежда в следните области на лицето: Фронтална (над вежди), Темпорална (слепоочия), Суборбитална (под очи), Букална (бузи), Субментална (под брадичка), Цервикална (шия).

Неоперативният HIFU лифтинг на кожата на тялото може да се провежда в следните области: корем, вътрешна част на бедрата, над коленете, седалище и ръце.

Неоперативният HIFU лифтинг на кожата на лицето и тялото е по-ефективен, ако терапията започне при първите дискретни признаци на увисване. Тогава ефектът е най-голям, защото събуждаме и стимулираме естествените регенераторни процеси в тъканите, когато те са най-ефективни.  

Процедурата става все по-слабо ефективна с напредване на възрастта, защото трябва да се използват по-високи параметри или да се прави няколко пъти, за да постигнем оптимален ефект. 

За кого е подходящ неоперативен HIFU лифтинг на кожата на лицето и тялото? 

HIFU терапията е подходяща за тези, които предпочитат неоперативна терапия и не са склонни да се подлагат на инвазивни процедури с дълъг срок за възстановяване и са готови да приемат по-слаб и естествен ефект от процедурите. 

Неоперативният HIFU лифтинг на лице е подходящ както за млади хора с леко увисване или натрупване на мастна тъкан под брадичката, или млади хора, които искат по-добре изразени скули и контур на лицето, така и за хора в по-напреднала възраст с по-изразени изменения от процеса на стареене.

Неоперативният HIFU лифтинг на тяло е особено подходящ както за млади жени с отпусната кожа след бременност и раждане или за тези, които са отслабнали значително, така и за хора в по-напреднала възраст с по-изразени изменения от процеса на стареене.

За кого не е подходяща неоперативен HIFU лифтинг на кожата на лицето и тялото? 

Когато причината за отпускане на кожата е натрупване на мастна тъкан, HIFU терапията не е подходяща. В зависимост от конкретната ситуация при такива случаи се препоръчват по-хирургичните методики. 

HIFU не е подходяща и за хора, които търсят максимално повдигане, независимо от цената и страничните ефекти. Най-добре е те да се насочат към специалисти по пластична хирургия.  

При хора над 70-годишна възраст, както и  при пациенти с тежки хронични заболявания (захарна болест, злокачествени заболявания и др.) или такива с изключително нездравословен начин на живот неоперативния HIFU лифтинг на кожата на лицето има слаб или никакъв ефект, защото в тези случаи възстановителните механизми на тъканите не работят толкова ефективно, колкото при другите.  

Въпреки че липсват преки или косвени медицински доказателства за вреди върху майката или бебето HIFU терапията не се препоръчва и при бременни.

 

Колко процедури неоперативен HIFU лифтинг на кожата на лицето или тялото са нужни, за да се постигне оптимален резултат? 

Броят на нужните процедури неоперативен HIFU лифтинг зависят от възрастта и здравословното състояние на човек и ефекта, който желае. Обикновено са между една и три. В случай, че са нужни повече от една процедури, е добре да се правят през 30 до 45 дни.  

За да се поддържа постигнатият ефект, е нужно тъканите да бъдат „събуждани“ за поредно обновяване и подмладяване веднъж годишно. Lege Artis Стара Загора

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета