Делегиран първичен преглед

Кратко описание

Делегираният първичен преглед е услуга, която Ви позволява в максимално кратък срок да получите експертното мнение на избрания от Вас специалист на „Lege Artis“, като се възползвате от тясното сътрудничество между нашите лекарски екипи.

Разликата със стандартния преглед е, че информацията се събира от друг наш лекар (приемащ лекар), а избраният от Вас специалист (лекуващ лекар) я получава в синтезирана форма. Тогава лекуващият лекар задава уточняващи въпроси, преглежда Ви и назначава терапия. Приемащият Ви лекар предписва назначената от лекуващия лекар терапия, издава напечатана рецепта (за избягване на недоразумения в аптеката) и подробно Ви обяснява как трябва да прилагате лечението.

Повече подробности

Създадохме тази услуга специално за случаите, в които Вие желаете прегледа да се реализира максимално бързо и в удобно за Вас време. Делегираният първичен преглед включва всичко, което е включено при стандартния преглед при специалист:

подробна история на сегашното заболяване, както и на минали, съпровождащи и фамилни заболявания;
- снемане на пълен дерматологичен статус на промените по кожата, видимите лигавици и кожните придатъци;
- поставяне на диагнозаобсъждане на заболяването и възможните варианти за лечение.

Резултатите от прегледа и изследванията се въвеждат в защитена компютърна програма и се съхраняват безсрочно. При повторен преглед от наш лекар по друг повод, процедурата се повтаря и по този начин се оформя картон на дерматологичните проблеми на пациента и начина на тяхното разрешаване през годините.

За да обърнем достатъчно подробно внимание на Вашия конкретен въпрос или проблем, ориентировъчната продължителност на първичния преглед е 30 минути.

Важна бележка

Изключително важно е по време на първичния преглед при приемащия лекар да разполагате с точните имена на всякакви медикаменти, с които се лекувате в момента. Когато се предписват лекарства за прием през устата, ние проверяваме тяхната съвместимост с всички лекарства, които приемате по друг повод, за да избегнем евентуални усложнения.

Цени

Цените се образуват според това какъв желаете да бъде Вашият екип.

Лекуващ лекар д-р Евгени Христозов и
  • приемащ лекар: д-р Ненкова, д-р Маринова, д-р Малев - 105 лв.

Лекуващ лекар д-р Александра Христозова и
  • приемащ лекар: д-р Ненкова, д-р Маринова, д-р Малев -  95 лв.


< Делегиран контролен преглед                                                            Делегирана устна консултация >

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

Всеки делничен ден от 09:00 до 14:00

+359 88 70 77 307, +359 88 87 01 206

за спешни повиквания - +359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета