Guinot Hydradermie - ефективни процедури за подмладяване на кожата, от които се чувствате добре

Кои са Guinot?

Guinot е компания, базирана в Париж и основана преди повече от 40 години от френския химик Рене Гино. Десетилетия наред марката разработва и усъвършенства фокусиран подход за третиране на кожата чрез вече легендарната процедура Hydradermie и иновативни продукти за грижа за кожата.

Концепцията на Guinot твърди, че кожата на всеки човек е различна и се излага на различни външни стресови условия по различно време, затова трябва да се третира по начин, съобразен с конкретния човек. Именно този персонализиран подход отразява и нашето кредо в „Lege Artis”, че всеки човек и неговата кожа са уникални и заслужават индивидуално внимание и отношение. Тази сходна перспектива относно подхода към пациентите, съчетана с медицински доказаната ефективност на процедурите на Guinot, означават, че Hydradermie е процедура, на която ние в „Lege Artis” се доверяваме и искрено вярваме, че и Вие можете да се доверите.

Какви процедури на Guinot се предлагат в „Lege Artis”?

Дерматологичен център „Lege Artis” предлага 3 процедури на Guinot: Hydradermie Младост, Hydradermie Лифт и Hydradermie Делукс, която съчетава първите две.

Какво представляват процедурите?

Процедурите са специално разработени поредности от терапевтични дейности, чиято цел е видимо да подмладят кожата и да й върнат свежия вид. Те се извършват от наш специалист с помощта на патентования апарат на Guinot Hydroderm Cellular Energy. Важно е да подчертаем, че тези процедури не се извършват само върху една област – лицето. Те включват четирите най-видими области, които редовно излагаме на външни влияния, а същевременно с това се забелязват най-често и пред огледалото, и от другите хора: лицето, околоочната област, шията и деколтето.

Терапевтичните дейности включват: динамична йонизация; термална стимулация; нанасяне на селектирани специално за индивидуалния пациент оригинални продукти за грижа за кожата на Guinot; масаж на третираната област; нанасяне на маски и контур; нанасяне на финален серум, крем и лек грим.

Какво да очаквам по време на процедурата?

Всяка процедура трае приблизително един час и е много приятно и релаксиращо изживяване, с което спокойно можете да се почувствате като в спа център. Четирите третирани области (лице, околоочна област, шия и деколте) ще бъдат почистени от наш специалист, след което, в зависимост от избраната процедура, ще бъдат извършени йонизиращи, стимулиращи и енергизиращи дейности. Ще бъдат нанесени индивидуално селектирани за Вашата кожа оригинални продукти на Guinot и ще бъде извършен стимулиращ масаж на лицето. Накрая нашият специалист ще нанесе финален серум и крем, както и лек грим от водещата френска марка Masters Colors.

Каква е разликата между 3-те вида процедури?

Целта на Hydradermie Младост е видимо да подмлади кожата. Тя постига това, като повишава клетъчната енергия (която естествено намалява с времето и възрастта) и стимулира клетъчната регенерация на кожата.

Hydradermie Лифт пък видимо „лифтира“ или повдига чертите на лицето. Знаем, че с възрастта мускулите на тялото ни губят своя тонус; същото важи и за мускулите на лицето. Hydradermie Лифт комбинира дрениране на кожата и лимфната система със стимулиране на мускулите на лицето чрез контролирано прилагане на електроенергия, за да постигне целта си.

Hydradermie Делукс представлява премиум пакет от процедури, който съчетава методиката и на Hydradermie Младост, и на Hydradermie Лифт. С този пакет процедури се постига максимално видимо подмладяване и повдигане на чертите на лицето.

Как да избера подходящия пакет процедури за мен?

Коя процедура ще има най-добър резултат за Вас зависи от спецификите на Вашата кожа. За да изберете най-подходящия за Вас вариант, ни се обадете на 0883 91 88 01 и кажете, че искате консултация.

Доколко са ефективни процедурите?

Ние в дерматологичен център „Lege Artis” предлагаме само и изключително естетични процедури, за чиято ефективност има медицински научни доказателства. Процедурите Hydradermie са разработвани и усъвършенствани десетилетия народ от института на Guinot да осигуряват видимо подмладяване и стягане на кожата. Институтът в Париж е документирал резултатите от процедурите Hydradermie на клетъчно ниво след серии от тестове. Можете да видите някои от разликите по-долу.

Повишаване на епидермалната плътност с образуване на нови епидермални ивици и подобряване плътността на колагеновата мрежа в дермата

Повишаване експресията на митохондриалната аконитаза в епидермиса и дермата

Колко процедури са необходими?

Препоръчителният пакет за оптимален ефект е от 4 процедури.

Защо да избера точно процедурите на Guinot?

-        Процедурите Hydradermie подмладяват и стягат кожата по видим начин;

-        Процедурите се извършват от наш специалист, който ги съобразява изцяло със спецификите и необходимостите на Вашата кожа;

-        Ефектът им е научно доказан;

-        Апаратът и продуктите, които се използват при тях, са оригинални и патентовани;

-        Усещането по време на процедурите е приятно и релаксиращо като в спа – едновременно си почивате от бързото темпо на ежедневието и се грижите за кожата си;

-        Ще се чувствате добре по време на самата процедура, а това усещане ще остане у Вас и след нея.

Каква е цената на процедурите?

Актуалните цени на процедурите са следните:

- 1 процедура Hydradermie Младост: 120 лв.
- 1 процедура Hydradermie Лифт: 120 лв.
- 1 процедура Hydradermie Делукс: 150 лв.

Как да си запазя час за процедура?

Просто ни се обадете на 

Тел.: 042 601 621
Мобилен: 0887 077 307 
Ралица Данева - рехабилитатор: 0888 396 926 
Таня Бъчварова - козметик: 0889 141 401 

Очакваме Ви!

 

С грижа за Вас,
Lege Artis

Lege Artis Стара Загора

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета