Дигитален трихоскоп

Трихоскопията е съвременен диагностичен метод, занимаващ се с точната диагностика на заболяванията на космите и кожата на скалпа, който използва така наречената „in vivo” микроскопия. Тази методика позволява получаването на много увеличен образ на косъма и кожата, даващ възможност за детайлен поглед върху болестните промени, без да се налага да се взема биопсия. По този начин се скъсява времето за поставяне на точната диагноза и за постигане на успешен резултат от лечението.

За тази цел се използва дигитален трихоскоп, който представлява всъщност един цифров микроскоп, способен да увеличи образа до 200 пъти. От своя страна, при евентуално затруднение в поставянето на точната диагноза, наличието на дигитален образ ни дава възможността за бърза и надеждна консултация навсякъде по света, където съществуват по-добри диагностични възможности.


В дерматологични центрове „Lege Artis” използваме Dino-Lite TrichoScope

(https://www.youtube.com/watch?v=oDHWl1AO848)


За да се запознаете с цялата гама от първокласна специализирана медицинска апаратура, с която разполагаме в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета