Ивелин - силата на позитивната трансформация

Историята на Ивелин

Скъпи приятели,

Както твърди и кредото на „Lege Artis”, нашата работа се ръководи от вярването, че всяко човешко същество е уникално, невероятно творение. В това вярване се корени и нашият основен принцип – да насърчаваме хората да направят своя съзнателен избор да бъдат здрави. Дерматологията е нашата специалност, но подходът ни е холистичен – тоест, ние се стремим да лекуваме не само кожата, а преди всичко човека.

Понякога в практиката ни има случаи, които силно впечатляват и нас самите. Случва се да минат години, без да виждаме даден пациент, а някой ден той да ни потърси и да сподели с нас колко много път е изминал през това време. Наскоро имахме точно такъв въздействащ случай.

Г-н Ивелин Братанов беше наш пациент като дете през 2007 г. Наскоро той сподели с нас как нашия главен дерматолог д-р Евгени Христозов е повлиял на живота му още тогава. С любезното позволение на г-н Братанов, публикуваме неговата история тук:
Оригиналният разказ на Ивелин
Здравейте, казвам се Ивелин Тодоров Братанов и в момента съм на 21 години. Преди 11 години, както всеки младеж в пубертета, имах проблем с кожата по лицето или така нареченото "акне". Реших да се обърна към д-р Христозов с този мой проблем. Когато се запознах с него и решихме проблема с акнето, той ми съобщи, че не сме приключили напълно. Каза ми, че имам още един, по-сериозен проблем - наднорменото тегло. Аз наистина имах проблем, но бях твърде малък, за да го осъзная. Не очаквах да го чуя точно тук, признавам. Но съм изключително благодарен за времето, което ми отдели той и лекцията, която ми изнесе. Макар и малък, аз си взех поука и реших да променя начина си на живот. Днес съм изключително щастлив и благодарен, че съществуват хора като д-р Христозов. Той наистина повлия на мен и моето здраве. Сега се чувствам значително по-добре, както физически, така и психически!

Благодаря Ви, д-р Христозов!

Поздрави,
Ивелин Братанов :)

Пътят, който Ивелин е изминал, и неговата впечатляваща позитивна трансформация са истинско вдъхновение както за нас, така и за нашите пациенти. Възхищаваме се на неговата решителност и постоянство и искрено се гордеем, че сме успели да помогнем на Ивелин да избере своето здраве преди всичко.

Ако вие сте претърпели позитивна трансформация в живота си, ще ви бъдем искрено благодарни, ако я споделите с нас по имейл. Също така ще ни зарадвате много, ако и вие ни оставите оценка или отзив в Google ето тук - за „Lege Artis” – София или тук - за „Lege Artis” – Стара Загора.

Тук пък можете да видите още мнения от наши пациенти.

Благодарим ви, че така осмисляте труда ни!

С грижа за Вас,
„Lege Artis”

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета