Лекари от Дерматологични центрове Lege Artis участваха в едно от знаковите събития в глобалната лазерна дерматологична общност

13.10.2017 г., в: Новини
Чрез форуми като Syneron Candela Академия за дерматолози, медицинските кадри на Дерматологични центрове Lege Artis подобряват квалификацията си успоредно с най-актуалните научни изследвания и авангардни технологии

13 октомври 2017 г., гр. София - В началото на м. октомври 2017 г. Д-р Христозова и д-р Георгиева от Дерматологичен център Lege Artis, съответно, София и Стара Загора, се присъединиха към академията на Syneron Candela – едно от най-мащабните събития в сферата на лазерната дерматология. Участието им в симпозиума, проведен в Марбеа, Испания, е в синхрон с визията на клиниката за непрекъснато подобряване на квалификацията и стремежа на ръководството към професионална удовлетвореност на служителите. Това от своя страна способства за задоволството на пациентите на Дерматологичен център Lege Artis.

По време на събитието, което събира дерматолози от цял свят, представителите на Дерматологичен център Lege Artis участваха в панели, посветени на последните клинични проучвания и научни достижения в областта на лазерната епилация, третирането на съдови лезии, белези, петна, стрии, аблативния и неаблативния рисърфейсинг, използването на ултразвук и радиочестота в процедурите за лице и тяло. Представени бяха и нови технологии в областта на естетичната дерматология.

Именити представители на лазерната дерматология и на световната дерматологична общност, като д-р Морис Адато, д-р Фирас Ал-Ниаими, д-р Коника Пател, д-р Бригите Клайн и др. изнесоха лекции и направиха нагледни демонстрации на живо по някои от най-актуаните въпроси на индустрията като лазерно подмладяване на кожата на лицето, премахване на пигментни петна, третиране на татуировки, терапия на двойна брадичка.

„Щастлива съм да споделя, че с това участие, ние, лекарите от Дерматологичен център Lege Artis, затвърдихме виждането, че работата ни е на изключително високо професионално ниво. По време на форума колеги от световна величина в този бранш представиха своите практики и, сравнявайки техния медицински подход с нашия, съм горда, че нашите пациенти имат достъп до медицински услуги на световно равнище.“, заяви д-р Александра Христозова от Дерматологичен център Lege Artis София.

В Дерматологични центрове Lege Artis пациентите получават по-специална услуга – от обслужването по телефон/имейл и на място, през високото качество на медицинската услуга, до последното поколение апаратура, с която центровете разполагат. Внимание, професионализъм и  индивидуален подход са три от ключовите фрази, които правят услугата ни толкова специална.

За да се радват пациентите на толкова високо ниво на медицинско обслужване, всички служители на Дерматологични центрове Lege Artis – лекари, медицински асистенти, административен персонал, преминават специфични обучения, участват в подобни форуми и получават менторство, свързано с непосредствената им работа. Това е непрекъснат процес, чрез който от една страна биват мотивирани служителите и, от друга, пациентите остават максимално доволни и с желание се връщат при нас.

За въпроси:

Дерматологичен център Lege Artis София

Тел: +359886092944

Имейл: legeartissofia@gmail.com

За Дерматологичен център Lege Artis

Дерматологичен център Lege Artis е специализирано лечебно заведение за лечение на кожни и венерически заболявания и естетична медицина. Със своите две локации - в гр. София и гр. Стара Загора, ДЦ Lege Artis има амбицията да бъде средище на нови медицински кадри, висок професионализъм и специално отношение към пациентите. Основно предимство на двете клиники са знанията и уменията на медицинския персонал в сферата на лазерната дерматология. 

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета