Waldmann - NBUVB фототерапия

Апаратът UV 100L, на един от световните лидери в производството на медицински изделия за фототерапия - Waldmann Medical Division, e апарат за тясноспектърна UVB фототерапия, който може да бъде използван в лекарската практика, както и в домашни условия, но само с лекарско предписание.  

Апаратът е с компактен дизайн и не изисква голямо пространство за работа. Вертикално поставените UV лампи позволяват да се облъчват едновременно големи области от кожата на пациента. Използваните оригинални светлинни излъчватели осигуряват висока интензивност на терапевтичното лъчение, което позволява изключително кратки процедури: от 30 секунди до 10-15 минути за еднократна процедура за цялото тяло.  Интуитивното компютърно управление с LCD екран позволява точно дозиране на светлинната енергия при спазване на критериите за безопасност.  

Тясноспектърната UVB-фототерапия е част от инструментариума на съвременната дерматология при началната и/или поддържащата терапия на много хронични заболявания, които засягат големи участъци от кожата на пациента: псориазис, екземи, розов лишей, витилиго, някои видове уртикария, атопичен дерматит и др.  

За да се запознаете с цялата гама от първокласна специализирана медицинска апаратура, с която разполагаме в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета