Отстъпка по Ваш дизайн

Зададохме Ви въпроса: “Какви отстъпки ще ви зарадват тази есен?”, защото знаем, че за всички нас предстои труден период. Вие отговорихте: “ВСИЧКИ.” Сбъдваме желанието Ви - вече можете да получите същото качество и индивидуален подход с отстъпка при нас за всички апаратни и козметични процедури.  

Ние напълно осъзнаваме, че правилната грижа за кожата съчетава различни методи за терапия на разнообразни проблеми.  

Когато се погледнем в огледалото ние виждаме несъвършенствата на кожата си и дори да осъзнаваме, че не съществува съвършен човек, в нас напира желание да коригираме своите несъвършенства и да се доближим до личният си идеал максимално. И колкото и да ни уверяват околните, че не се забелязват или ни придават чар или са типични за нашата възраст, ние не можем да приемем това изображение в огледалото като отражение на истинското ни аз.  

Може би се опасяваме, че лицето ни е твърде кръгло и кожата започва да се отпуска и да прикрива контура му. Надали има някой, който да смята двойната си брадичка за привлекателна. Понякога (особено дамите с пълен бюст) се отказваме да се обличаме с любимите си дрехи с разкриващи деколтета, защото фините бръчки по шията разкриват колко опит сме натрупали. По същата причина се отказваме и от любимите си ярки тонове червило - защото подчертават издайнически тънките устни.   

Изящната фигура пък често идва на друга цена - издължено лице. Без обем и след определена възраст с по-изразени бръчки. А кой е казал, че ако тялото ти е с нисък процент мазнини нямаш целулит или стрии. Кожата е генетично обременена и се влияе силно от начина ни на живот, който, нека бъдем честни не винаги е здравословен. Дали си похапваме повече сладко, обичаме чипс, газирани напитки, не намираме време да спортуваме или сме изложени на големи дози стрес (а защо не и всичко накуп) винаги има нещо, което ни пречи да водим здравословен живот. И как това се отразява на кожата? Тя губи своята еластичност, свеж цвят и блясък, дехидратира се и общо казано остарява. 

Ето че с примерите дотук описахме 13 от милиардите причини някой да иска да подобри външния си вид. Истината е, че в момента всеки един от 7.594 милиарда човека на Земята си мечтае да промени нещо по външния си вид. 7.594 милиарда човека - 7.594 милиарда различни причини. 

Именно затова ние решихме от днес да Ви предоставим възможността да направите сами дизайна на Вашата отстъпка на козметичните и апаратни процедури, като Ви обещаваме, че високото им качество е константа в Дерматологични клиники “Lege Artis”.  

На Ваше разположение сме, винаги. 

 

Условия:  

*Прегледи, консултации и манипулации не подлежат на отстъпка.   

*Естетични терапии (поставяне на ботулинов невростимулатор и филъри) не се включват в отстъпката. 

*Отстъпката важи за предплатени процедури, които се извършват в рамките на един месец или пакет процедури, за които предварително се задава срок, в зависимост от спецификата на услугата.  

*Отстъпката не важи за промоционални услуги, т.е. не се натрупват отстъпки за една и съща процедура.


Lege Artis Стара Загора

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета