Корекция на областта под очите с филъри

Корекцията на хлътванията между очите и носа с помощта на филъри с хиалуронова киселина е процедура, която, при спазването на определени правила, е изключително ефективна и осигурява резултати, продължаващи често над 5 години.

Тази манипулация се прави, за да се смекчи уморения и „измъчен“ вид, който се получава при загубата на тъкан под очите, както и да се коригират някои видове „торбички“ и „сенки“, които се образуват в тази област.

Според вида на корекцията и типа на кожата се използват различни филъри, които се поставят винаги с микроканюла и на достатъчна дълбочина в тъканите. Това осигурява естествен ефект и комфортна процедура, като синините и другите усложнения са изключително редки.

Трябва да се има предвид, че носенето на стегнати очила за плуване може да повлияе на филъра и след време да го измести от мястото на инжектиране.

Ако желаете да видите по-подробна информация за дермалните импланти с хиалуронова киселина, популярно наричани „филъри", сме подготвили по-задълбочено изложение за Вас ето тук.

Ако пък искате да видите актуалните цени за поставяне на висококачествени филъри от водещи световни производители в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета