Корекция на устни с филъри с хиалуронова киселина

Корекцията на устни с хиалуронова киселина се прави, когато е необходимо да се поправят анатомични несъвършенства (тънки устни, асиметрия, белези) или когато с естетична цел увеличаваме или подчертаваме нормалните структури на устните.

Независимо от повода, тази корекция е една от най-трудните процедури с хиалуронова киселина, защото устните, заедно с очите, са едни от най-важните структури, определящи вида на човешкото лице. Затова обичайната продължителност на тази процедура е около три пъти по-дълга от другите корекции с филъри, извършвани в дерматологични центрове „Lege Artis”.

Основната трудност при корекцията на устни с хиалуронова киселина е да се постигне ефект, който да съвпадне с предварителните очаквания на пациентката (пациента). За да се случи това, процедурата при нас протича с активното участие на пациентката (пациента), като процесът е бавен, с много дискретни и постепенни промени. Нашата цел не е просто да инжектираме хиалуронова киселина в устните, а да постигнем резултат, който да бъде максимално близо до предварителните очаквания.

За корекцията на устни с хиалуронова киселина се използват специални филъри, които са устойчиви на непрекъснатата промяна във формата на устните при говорене, хранене и изразяване на емоции. Обикновено те са с много голяма продължителност на ефекта (над година), като единствено при активни пушачи е възможно тя да е по-къса.

Инжектирането на хиалуронова киселина в устните се извършва обикновено с много фина игла, а не с микроканюла. Това се налага заради тънката кожа на тази област и изключително прецизните корекции, които трябва да бъдат направени.

Предварителната консултация преди извършване на корекцията е важна, като тя може да бъде съчетана с триизмерен анализ със симулиране на резултата, за да може пациентката (пациентът) да види предварително как биха изглеждали устните след корекцията.

Ако желаете да видите по-подробна информация за дермалните импланти с хиалуронова киселина, популярно наричани „филъри", сме подготвили по-задълбочено изложение за Вас ето тук.

Ако пък искате да видите актуалните цени за поставяне на висококачествени филъри от водещи световни производители в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета