Visia 7 – спектрофотометричен анализ

Една от най-сериозните трудности в практикуването на естетичната дерматология, с която се сблъскват както лекари, така и пациенти, е разминаването между очакванията на хората и реалния резултат от терапията. Причините за този проблем са разнообразни и включват нереалистични представи, породени от некоректна реклама; липса на първична консултация и информирано съгласие; особености на човешката памет (при лекари и пациенти); чисто вербални неразбирателства и много други.

Ние в дерматологични центрове „Lege Artis” винаги сме полагали сериозни усилия да сведем тези недоразумения до минимум. Това е причината за задължителните консултации, даването на информирано съгласие и заснемането на състоянието преди и след всяка нова процедура или терапия. За съжаление, винаги ни е липсвал инструмент, с който да покажем на пациента ясно проблемите, които ние като специалисти виждаме по кожата му, и да демонстрираме ефекта от терапията, още преди тя да е започнала. 

През 2014 година първи (и засега единствени в България) представихме едно от най-добрите и съвременни решения на тези проблеми – шестото поколение система за компютърен комплексен анализ на кожата „Visia 6” на известната американска компания Canfield.

Днес сме горди да представим и последното поколение система на Canfield, наречена „Visia 7”. То представлява поредното технологично усъвършенстване на системата и значима стъпка в правилната посока.

Освен всички опции, които предлага предишната платформа, „Visia 7” включва значително подобрена ергономия на установката, която осигурява много по-висок комфорт на пациента по време на работа.

Повишена е разделителната способност на анализатора, което, заедно с усъвършенстваното осветление, ни дава възможност да виждаме изключително фини детайли по и под кожната повърхност.

Еволюирал е и софтуерът, с който работи „Visia 7”. Сега той е няколко пъти по-бърз и предлага нови опции, най-популярната от които е определянето на реалната възраст на кожата. На базата на получените данни и извършения анализ се определя реалната възраст на кожата, като се сравнява с календарната възраст.

„Visia 7” не спира до тук.

Предоставяйки ни информация за това ЗАЩО кожата изглежда по-възрастна, анализаторът ни помага да изберем прецизно най-подходящата за всеки терапия, която да бъде насочена към конкретните, обективно съществуващи проблеми.

Засега в рамките на България „Visia 7” е налична само в дерматологичен център „Lege Artis” – София.
За да се запознаете с цялата гама от първокласна специализирана медицинска апаратура, с която разполагаме в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета