Как работим

Дейността на дерматологични центрове „Lege Artis" е организирана в два сектора:

  • Дерматологичният сектор е ангажиран в диагностиката и терапията на пациенти от всички възрасти, със заболявания на кожата, космената покривка, ноктите и видимите лигавици и полулигавици (устни, устна кухина, анус и външни гениталии).
  • Секторът по естетична и корективна дерматология е насочен към дейности, свързани с подобряване на външния вид на кожата на лицето и тялото. Предлаганите услуги се базират на терапевтични практики, за които съществуват категорични медицински доказателства за ефективността и профила им на безопасност.

В нашата работа се стремим да спазваме следните принципи:

  • Професионален подход към проблемите на пациента. Ние отделяме между 30 и 45 минути за всеки преглед, защото смятаме, че трябва да лекуваме не болестта, а болния човек;
  • Дозиране на натоварването в работния процес. За да се работи прецизно и професионално е необходимо време. Поради това ние не записваме повече пациенти, отколкото можем да обслужим качествено;
  • Познаване на собствените възможности и активна колаборация, основана на обратната връзка с пациенти, консултиращи лекари и клинични лаборатории;
  • Непрекъсната квалификация и стремеж към професионална удовлетвореност;

  • „Информационна” рекламна стратегия. Ние предпочитаме да работим с грамотни и информирани пациенти;
  • Разумна ценова политика. Интелектуалната и материална себестойност на предлаганите от нас услуги е висока. Ние се стремим принадената им стойност да бъде съобразена с условията, в които живеем;
  • Липса на стремеж към експанзия. Въпреки че търсенето на извършваните от нас услуги далеч надхвърля предлагането, ние не планираме разширяване на дейността си в други градове, освен ако не сме способни да осигурим автентично качество на услугите;
  • Може би най-важният принцип в практикуването на изкуството, наречено медицина, е: „Ако не можеш да помогнеш, то недей да вредиш!”. Ние се стараем да спазваме стриктно това правило, като използваме в дейността си медикаменти и медицински технологии, за чиято ефективност и безопасност има ясна медицинска информация.

Уважаеми пациенти,

Един от основните принципи, които се стараем да спазваме в нашата работа, е професионалният подход към индивидуалните проблеми на всеки пациент и свързаното с това адекватно структуриране на работното време. Иначе казано, за да можем да отделим необходимото внимание на пациентите си, ние трябва да спазваме строг график.

От друга страна броят на хората, които желаят да ни посетят, е значително по-голям от нашия работен капацитет. Именно поради тези причини, всички услуги в дерматологични центрове „Lege Artis” се извършват с предварително запазване на час по телефон или имейл.

Моля, имайте предвид, че поради натоварения график на д-р Христозов, окончателното запазване на час при него става чрез предварително заплащане на капаро, в рамките на 3 работни дни от запазването на часа. За Ваше улеснение, тук можете да намерите информация относно всички методи, чрез които можете да предплатите запазения от Вас час.

ВНИМАНИЕ! Преди да предплатите час при д-р Христозов, моля, свържете се с нас за предварителна уговорка.

Благодарим Ви за разбирането и проявеното търпение!

Екипът на „Lege Artis” 


Плащане чрез ePay

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки. Ако нямате регистрация в ePay.bg, можете да платите също чрез дебитна или кредитна карта.

Плащане чрез PayPal

ВАЖНО: При заплащане чрез PayPal има допълнителна такса от 4 EUR, която трябва да прибавите към сумата, която предплащате. Това са таксите, удържани от PayPal за обработване на превода.

Плащане по банков път

За заплащане по банков път, моля свържете се с Дерматологични центрове "Lege Artis".

Разсрочено плащане чрез TBI кредит

Щастливи сме да Ви информираме, че в името на Вашето удобство, дерматологични центрове „Lege Artis” вече имат опция за разсрочено плащане на предлаганите дерматологични и естетични услуги!
Кандидатстването и одобрението на кредита се извършва на място в дерматологични центрове „Lege Artis”.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета