DEKA NdYAG – класически модел лазер с микроимпулси

Платформата Synchro, произведена от DEKA – Италия, е класически мощен дългопулсов Nd:YAG лазер, с дължина на вълната 1064 nm. Както всички съвременни апарати от този тип, той е предназначен предимно за терапия на разширени капиляри и венектазии, както и други съдови промени по кожата на лицето и тялото. Освен с такава цел, Nd:YAG лазерът би могъл да бъде използван и за премахване на нежелано окосмяване, предимно при пациенти с много тъмна кожа, както и за неаблативно подмладяване на лицето. Теоретично, може да се прилага и за лечение на гъбични заболявания по ноктите на стъпалата, но високата себестойност на този вид терапия я прави трудно приложима в практиката. 

DEKA (Италия) е един от водещите производители на медицинска лазерна техника в Европа с дългогодишни традиции, свързани с иновативност и качество на произвежданата апаратура. Апаратът се състои от командно табло, операционен контрол панел, сензорен екран и няколко различни по големина накрайника (1,5-10 mm), които се различават по размера на диаметъра на лазерния лъч, като по този начин се контролира прецизно обработваната площ, както и дълбочината на проникване на лазерното лъчение. Вградената калибрираща система гарантира прецизно дозиране на енергията, гарантирайки висока ефективност с максимална безопасност. Synchro - Nd:YAG притежава и охлаждаща кожата система на принципа на криогенен спрей, който апаратът изстрелва преди и/или след лазерния импулс.

С Nd:YAG лазера Synchro на Deka можем да:

  • Премахваме разширени капиляри със синкав и червен цвят по кожата на лице и тяло;
  • Правим епилация при индивиди с много тъмна кожа;
  • Стягаме кожата в участъци без окосмяване;
  • Много други.

В дерматологични центрове „Lege Artis" можете да намерите пълната гама дерматологични лазери от най-висок клас за лечение на хемангиоми, розацея, акне, нежелани пигментации, белези след акне, операции, катастрофи и всякакви увреждания на кожата, родилни петна, както и за премахване на нежелано окосмяване и различни кожни образувания, за подмладяване и за стягане на кожата.

През далечната 1999 година ние бяхме първи във въвеждането на лазерната терапия в частната дерматологична практика в България. През последващите години на интензивна работа и непрекъсната квалификация натрупахме огромен клиничен опит и знания, които ни позволяват сега да предлагаме медицински услуги с най-високо качество в областта на лазерната дерматология.


За да се запознаете с цялата гама от първокласна специализирана медицинска апаратура, с която разполагаме в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета