Лифтинг с филъри с хиалуронова киселина

Едни от основните разлики между младото и по-възрастното лице се крият във формата и релефа. Младите хора имат правилна, овална форма на лицето с равномерен релеф – без наличие на големи издутини и хлътнатини.

Формата и релефът на лицето се определят основно от разпределението на мастната тъкан. За съжаление тя, както и всички други структури в тялото, старее и се променя. Този процес засяга различните области по лицето по различно време, оформяйки релеф с хлътнали и изпъкнали форми.

Цялостното подмладяване на лицето с филъри (лифтинг с филъри) е една от най-интелигентните корекции с хиалуронова киселина, осигуряващи максимално естествен резултат. Идеята на тази терапия е постепенно и хармонично да се запълват хлътналите участъци, като се подчертават определени анатомични структури, за да се постигне плавен преход между различните области на лицето, като се доближим максимално до формата и релефа на младото лице.

Този процес трябва да бъде много постепенен, защото крие рискове. Освен, ако пациентката (пациентът) не го желаят категорично, не е правилно да се търси максимален резултат, защото обикновено той е неестествен. 

От изключителна важност за максимално задоволство от постигнатото са подробната предварителна консултация, както и периодичните прегледи с проследяване на постигнатите резултати с помощта на снимки или триизмерен анализ

Ако желаете да видите по-подробна информация за дермалните импланти с хиалуронова киселина, популярно наричани „филъри", сме подготвили по-задълбочено изложение за Вас ето тук.

Ако пък искате да видите актуалните цени за поставяне на висококачествени филъри от водещи световни производители в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

Всеки делничен ден от 09:00 до 14:00

+359 88 70 77 307, +359 88 87 01 206

за спешни повиквания - +359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета