Консултация за естетични процедури

Естетичните критерии за красиво и грозно са изключително субективни. Много често пациентите отиват при лекаря без ясна концепция каква промяна по-точно биха желали и дали исканата корекция е подходяща за тях. Те често разчитат на „информация“ с неясен произход, или са подведени от некоректни реклами, които формират нереалистични свръхочаквания.

Ето защо силно препоръчваме всяка „естетична“ корекция да бъде предхождана от подробна консултация, по време на която пациентът следва да сподели своите желания и очаквания, а лекарят – да даде реалистична прогноза за възможните корекции.

Обикновено една такава консултация продължава между 45 и 60 минути. В зависимост от обсъжданата корекция, в рамките на естетичната консултация се извършват също: триизмерен анализ на формите на лицето с виртуално визуализиране на очаквания резултат (Vectra 3D Imaging System), компютърен анализ на кожата в дълбочина (Visia Complexion Analysis) или кинетичен анализ на мимическата мускулатура при необходимост от поставяне на ботулинов невромодулатор (Vistabel, Dysport, Botox). 

Актуалните цени за естетична консултация при дерматолозите на „Lege Artis" са следните:

  • д-р Христозов: 110 лв.
  • д-р Христозова: 85 лв.

Lege Artis Стара Загора

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета