Консултация за естетични процедури

Естетичните критерии за красиво и грозно са изключително субективни. Много често пациентите отиват при лекаря без ясна концепция каква промяна по-точно биха желали и дали исканата корекция е подходяща за тях. Те често разчитат на „информация“ с неясен произход, или са подведени от некоректни реклами, които формират нереалистични свръхочаквания.

Ето защо силно препоръчваме всяка „естетична“ корекция да бъде предхождана от подробна консултация, по време на която пациентът следва да сподели своите желания и очаквания, а лекарят – да даде реалистична прогноза за възможните корекции.

Обикновено една такава консултация продължава между 45 и 60 минути. В зависимост от обсъжданата корекция, в рамките на естетичната консултация при нужда се извършват също: компютърен анализ на кожата в дълбочина (Visia Complexion Analysis) или кинетичен анализ на мимическата мускулатура при необходимост от поставяне на ботулинов невромодулатор (Vistabel, Dysport, Botox) и триизмерен анализ на формите на лицето с виртуално визуализиране на очаквания резултат (Vectra 3D Imaging System), който се заплаща допълнително.

Актуалните цени за естетична консултация при дерматолозите на „Lege Artis" са следните:

  • д-р Христозов: 200 лв.
  • д-р Христозова: 150 лв.
  • д-р Ненкова: 130 лв.
  • д-р Маринова : 130 лвLege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета