GentleLase Max - последно поколение александритен и NdYAG лазер

GentleMax Pro е една от най-мощните и ефективни платформи на Candela - USA, съчетаваща два от най-използваните в дерматологичната практика медицински лазери – NdYAG и Alexandrite.

Високата мощност и на двата лазера позволява несравними с другите подобни апарати бързина на действие и ефективност. Изключително ефективните системи за охлаждане на кожата минимизират субективните усещания и правят терапията комфортна и безопасна. Изберете сами – хладен въздушен бриз, който гали кожата непрекъснато по време на процедурата, или спрей, който обезболява за части от секундата преди лазерния импулс и успокоява веднага след това.

Независимо дали искате да се отървете окончателно от космите по кожата си, да покажете спокойно краката си, без да се притеснявате от разширените капиляри, да премахнете трайно черните точки по носа, да стегнете и загладите отпуснатата кожа на лицето или тялото, и още много други, ние от дерматологични центрове „Lege Artis", заедно с GentleMax Pro, ще Ви помогнем да постигнете целта си.

С GentleMax Pro ние можем:

  • Да премахваме пигментни петна по кожата на лицето, гърба на дланите и тялото;

  • Да стягаме и заглаждаме кожата по лицето и тялото, когато е отпусната;
  • Да лекуваме разширени пори, хлътнали и червени белези от акне, без да се налага да изгаряме кожата;
  • Да премахваме пиогенни грануломи при малки деца и възрастни без болка;
* Не може да се гарантира при пациенти с нелекувани хормонални проблеми, както и за хора с много тънки, бели, руси или рижи косми!В дерматологични центрове „Lege Artis" можете да намерите пълната гама дерматологични лазери от най-висок клас за лечение на хемангиоми, розацея, акне, нежелани пигментации, белези след акне, операции, катастрофи и всякакви увреждания на кожата, родилни петна, както и за премахване на нежелано окосмяване и различни кожни образувания, за подмладяване и за стягане на кожата.

През далечната 1999 година ние бяхме първи във въвеждането на лазерната терапия в частната дерматологична практика в България. През последващите години на интензивна работа и непрекъсната квалификация натрупахме огромен клиничен опит и знания, които ни позволяват сега да предлагаме медицински услуги с най-високо качество в областта на лазерната дерматология.


За да се запознаете с цялата гама от първокласна специализирана медицинска апаратура, с която разполагаме в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета