Кампания за превенция на рак на кожата на Lege Artis и Eau Thermale Avene

Когато слънцето не е приятел на Вашата кожа

Знаете ли как изглежда рак на кожата? 

На някои от тези снимки има рак на кожата, на други – не.Това малко кафяво петънце всъщност е рак на кожата - меланома.
Тази страшно изглеждаща пигментация също е рак на кожата - меланома.
За съжаление тази сладка бенка също представлява рак на кожата - меланома.
На тази снимка се вижда безобидна пигментация на кожата.

Дерматологичната клиника Lege Artis и специалистите от Дерматологични лаборатории Eau Thermale Avene знаят разликата. 

Над 80% от стареенето на кожата е причинено от слънцето, а рак на кожата е последният стадий на увредена от слънцето кожа. В края на летния сезон е най-подходящото време да запазите час за профилактичен преглед при дерматолог.  

Ние, от Дерматологичен център „Lege Artis” и Дерматологични лаборатории Eau Thermale Avene винаги препоръчваме превенция, за да не бъде нужно лечение.  

При запазване на час за преглед за рак на кожата до края на месец септември получавате безплатно дигитална дерматоскопия. Запишете час за преглед предварително, за да можем да Ви приемем в удобно за Вас време. 


Колко време продължава прегледът за рак на кожата? 

Продължителността на прегледа за рак на кожата е 35 минути, като е нужно да бъдете в Дерматологичния център Lege Artis 20 минути преди записания час. 

Как да се подготвите за преглед за рак на кожата? 

За да Ви улесним максимално и да Ви осигурим най-висококачествения преглед, е необходимо да попълните въпросник непосредствено преди прегледа, който ще получите на място в клиниката. 

Как протича прегледът за рак на кожата? 

Самият преглед за рак на кожата започва с изясняване на анамнезата (на историята на Вашето здравословно състояние в момента, в миналото и в семейството). Следва внимателен преглед на кожата Ви, като специфичните бенки) ще бъдат прегледани с помощта на дерматоскоп и на дигитален дерматоскоп. Това е най-съвременният и прецизен начин за диагностициране на кожни образувания в дерматологията. Обикновено, когато не е установен риск от меланомен или немеланомен рак на кожата, прегледът приключва с Вашето успокоение и препоръки за активна грижа за кожата против стареене и увреждания.  

Къде можете да се прегледате за рак на кожата? 

Ние от Дерматологични клиники Lege Artis в сътрудничество с Дерматологични лаборатории Eau Thermale Avene организираме специално за Вас прегледи за рак на кожата с безплатна дерматоскопия и дигитална дерматоскопия. 

За София на адрес: ул. "Любата" 12, телефон: 0886 092 944

За Стара Загора на адрес: ул. "Цар Калоян" 18, телефон: 0887 077 307Lege Artis Стара Загора

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета