Подмладяване на устни с филър

Устните, както и всички други структури по лицето, стареят с времето. Основните промени са свързани със загубата на тъкан, която прави устните по-тънки, по-плоски и инвертирани (завъртяни навътре към устата). „Купидоновата" извивка по горната устна става по-плоска, което прави устните по-малко привлекателни и „сексапилни". Появяват се и напречните бръчки, първоначално по горната, а в последствие – и по долната устна.

Подмладяването на устни с помощта на филъри с хиалуронова киселина е корекция, насочена основно към възстановяване на загубеното с времето, а не към изграждане на нови устни. Това е особено важно, когато другите симптоми на остаряването на лицето са коригирани, а устните – не. Този дисонанс във външния вид създава усещане за изкуственост и липса на хармония.

При тази корекция се обработва целият участък около червената част на устните, за да се постигне максимално естествен резултат. Използват се специални филъри с висока пластичност, които се инжектират предимно с микроканюла и само в определени области – с фина игла.


Ако желаете да видите по-подробна информация за дермалните импланти с хиалуронова киселина, популярно наричани „филъри", сме подготвили по-задълбочено изложение за Вас ето тук.

Ако пък искате да видите актуалните цени за поставяне на висококачествени филъри от водещи световни производители в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета