Как се преборих с акнето? - вдъхновяващата история на Татяна Танева

Акнето е социално значим проблем, който ние в Lege Artis можем да Ви помогнем да разрешите. Нека Ви запознаем с нашата пациентка Татяна Танева, чиято история ни вдъхнови да напишем тази статия. Като следваше нашите напътствия, тя успя за кратко време да постигне впечатляващи резултати в лечението на акне вулгарис (acne vulgaris).

За нас първата и най-важна стъпка беше да установим силна връзка между нея и нашия медицински специалист Ели Агупкова. Татяна ни се довери чистосърдечно и безусловно и така ни улесни да осъществим ефективното лечение. Тя се справи прекрасно благодарение на своята мотивация, отговорно отношение и самодисциплина в препоръчаната от нас терапия. Татяна сподели: 

„Преди първата процедура имах леки притеснения, понеже не знаех какво ще бъде усещането. Лицето ми беше обсипано с пъпки и белези, но в края на лечението разликата е очевидна. Усещането да видя лицето си толкова чисто след дълги опити в борба с акнето е прекрасно”.

Тъй като нашата мисия е да помагаме на човек не само да се излекува от конкретен медицински проблем, но и цялостно да преобрази живота си в положителна посока, ние дадохме и допълнителни насоки на Татяна. От изключително значение е, че тя спазваше хранителен режим и водеше редовна физическа активност – това силно подпомогна успеха на лечението и запазването на резултатите от него. Благодарение на своята упоритост, тя се вслуша в нашия съвет да премахне някои вредни навици от ежедневието си и постигна цялостна промяна в своя начин на живот. Татяна се отнесе много отговорно и стриктно към спазването на медикаментозната и лазерната  терапия. За серия от средно 6 процедури през 20 дни, тя показа завиден прогрес в своето лечение. Ето какво още сподели тя с нас: 

„Хареса ми отношението, с което бях посрещната и прегледана, както и вниманието и старанието, с които се извършват процедурите. Безспорно обаче най-много ми хареса резултатът.”
Татяна, пациентка в Дерматологичен център Lege Artis

С времето помогнахме на пациентката ни да придобие по-голяма увереност в себе си и по-позитивно отношение към заобикалящия я свят. 

„След дълго търсене попаднах на професионалисти и при нужда бих се обърнала отново към вас.”

В заключение Татяна ни каза следното: 

„Бях изгубила надежда, че ще мога да се преборя с акнето. Радвам се, че не се отказах и продължих да търся лек. Лечението даде много добри резултати. Но и голяма част зависеше от мен. Изискват се търпение и упорита грижа за лицето – както външно, така и вътрешно.”

Надяваме се, че сме успели да я мотивираме да достигне нови хоризонти с помощта на затвърденото вече самочувствие.
„Вие сте едно от малкото места в България, където обслужването е на такова високо ниво”, сподели тя.

Татяна, ние също сърдечно ти благодарим за гласуваното доверие. Чрез него ти ни помогна да си свършим работата добре и да подпомогнем твоето цялостно здраве и по-хармоничния начин на живот. Знаеш, че можеш и в бъдеще да разчиташ на нас!


Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета