Безплатни прегледи на акне в Дерматологични центрове Lege Artis в София и Стара Загора

06.10.2017 г., в: Новини

През м. октомври и м. ноември 2017 г. Дерматологични центрове Lege Artis ще отворят своите врати за безплатни прегледи на акне. Инициативата е в подкрепа на кампаниите на двама от нашите партньори – Bioderma с кампанията #заедносме и La Roche-Posay с кампанията #СвободниОтАкне. В ДЦ Lege Artis София пациентите ще бъдат преглеждани и консултирани от д-р Александра Христозова, а в ДЦ Lege Artis Стара Загора – от д-р Снежана Георгиева и д-р Пламен Пенев.

В Дерматологични центрове Lege Artis разполагаме със знанията, опита и апаратурата, необходими да помогнем на нашите пациенти да постигнат забележителни и дълготрайни резултати в терапията на активно акне, както и лечението на петна и белези от акне.

Участието ни в кампаниите на нашите партньори дава възможност по-голям брой пациенти да получат достъп до квалифицирана медицинска помощ във връзка с диагностизирането и лечението на акне, а също и конкретни насоки как биха могли да се справят с проблема.

_ _

Акнето е често срещано лечимо заболяване както в пубертета, така и в напреднала възраст. Акцентът тук е на заболяване, защото като такова, акнето се лекува от специалисти дерматолози и с помощта на медицински препарати. Наивно е да се смята, че може да бъде повлияно единствено с козметични продукти. Колкото по-рано започне терапията, толкова по-голяма е успеваемостта.

Подходът при лечение на акне е комплексен и изцяло индивидуален. Той може да включва комбинация от медикаментозна терапия, третиране на засегнатите зони с лазери, което дава особено добър резултат при определени видове акне и при лечение на белезите от акне, комбиниране с медицинска козметика и/или козметични процедури като HydraFacial за поддържане и цялостно подобряване на ефекта, както и включване на препоръчителна диета, която ако се спазва, подпомага постигането и поддържането на крайния резултат.

Лекувайки акнето, ние лекуваме и емоционалното състояние на пациентите, което често е негативно повлияно от заболяването и може да прерасне в съществен социален проблем за тях.

_ _

За запазване на час за безплатен преглед на акне в Дерматологичен Център Lege Artis София в периода 9 октомври – 30 ноември 2017 г.:+359886092944legeartissofia@gmail.com.

За запазване на час за безплатен преглед на акне в Дерматологичен Център Lege Artis Стара Загора в периода 10 – 11 октомври 2017 г.:+359887077307legeartis.legeartis46@gmail.com.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета