Електрокаутер KENTAMED ESU-200E

KENTAMED ESU-200E е съвременен апарат за електрохирургия с голяма максимална изходна мощност (200W) и разнообразни режими на работа, според конкретния дерматологичен проблем – гладко рязане, рязане с повишена степен на кръвоспиране, контактна коагулация, спрей-коагулация и биполярна коагулация. По време на операцията лекарят може самостоятелно да активира различните групи режими чрез двубутонна ръкохватка, както и чрез двоен педал. Осигурена е максимална защита на пациента чрез автоматично следене на контакта му с неутралния електрод (системата NEMSY).  

KENTAMED ESU-200E е подходящ за коагулация (изгаряне) или безкръвно изрязване на разнообразни кожни образувания: фиброми, брадавици, молуски, кондиломи, някои видове кожен рак и много други. Спрей-коагулацията и биполярната коагулация са незаменими опции за бързо и ефикасно кръвоспиране при извършването на дерматохирургични интервенции по премахването на бенки, кожни тумори и други.  

За да се запознаете с цялата гама от първокласна специализирана медицинска апаратура, с която разполагаме в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета