VBeam Perfecta - последно поколение „Pulsed Dye" лазер

VBeam Perfecta е последно поколение от най-високия клас Pulsed Dye Laser, произведен от водещата компания Candela - USA и предназначен за употреба в дерматологичната лекарска практика.

В тази машина най-новите високи технологии в медицината се съчетават с огромния опит на един от най-добрите производители на дерматологични лазери в света.

Резултатът е медицински лазер, осигуряващ безопасност и ефективност, непостижима с други PDL, IPL, KTP и NdYAG устройства, при лечение на проблеми, свързани с кръвоносните съдове и/или пигментацията по кожата.

При спазване на правилата на добрата медицинска практика, терапията с VBeam Perfecta е толкова бърза, безопасна и безболезнена, че с него лекуваме дори кърмачета и малки деца, без да се налага използването на упойка.

Към края на 2016 г. на територията на България терапията с VBeam Perfecta се предлага единствено в дерматологични центрове „Lege Artis".

С VBeam Perfecta ние можем да лекуваме:

  • Червени петна по кожата на лицето;
  • Признаците на преждевременно остаряване на кожата - зачервявания, пигментни петна и бръчки около очите;
  • Зачервяване по шията и деколтето;
  • Синини след медицински манипулации – инжекции, филъри, ботулинов токсин;
  • Много други.

За да се запознаете с цялата гама от първокласна специализирана медицинска апаратура, с която разполагат дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета