Д-р Евгени Христозов участва в академията „Вдъхновяващо партньорство за красота“ в Австрия

24.11.2017 г., в: Новини

24 ноември 2017 г., гр. София: Д-р Евгени Христозов – основател на дерматологични центрове Lege Artis и дерматолог с над 20-годишен опит, взе участие в академията „Вдъхновяващо партньорство за красота“, която се проведе на 28-30 октовмри 2017 г. в Австрия. Събитието бе организирано от Vedra International и Merz Aesthetics и привлече чуждестранна аудитория и представители на българската дерматологична общност.

Основен лектор и инструктор бе д-р Карло Бориело – лицево-челюстен хирург с голям опит от собствената си практика в Геноа и Неапол, Италия, титулован говорител на национални и международни конгреси по естетична медицина, както и трейнер в множество международни обучения и семинари в областта на естетичната дерматология.

След представяне на възможностите на дермалните филъри Belotero и Radiesse, обучението премина в практическа инжекционна сесия, по време на която д-р Бориело демонстрира работата с тези продукти.

„За нас в дерматологични центрове Lege Artis подобряването на квалификацията е сред основните ни приоритети. Стремим се да предлагаме винаги най-доброто на нашите пациенти, затова инвестицията в знания и изграждане на нови партньорства днес е важна стъпка към посрещане и дори надминаване на очакванията на пациентите ни утре“, сподели д-р Христозов и добави: „За да го постигнем, се стремим да усъвършенстваме нашата практика, като включваме в нея най-доброто от последните достижения на медицината и фармацията в сферата на естетичната дерматология.“

За въпроси:

Дерматологичен център Lege Artis София

Тел: +359886092944

Имейл:  legeartissofia@gmail.com


За Дерматологичен център Lege Artis

Дерматологичен център Lege Artis е специализирано лечебно заведение за лечение на кожни и венерически заболявания и естетична медицина. Със своите две локации - в гр. София и гр. Стара Загора, ДЦ Lege Artis има амбицията да бъде средище на нови медицински кадри, висок професионализъм и специално отношение към пациентите. Основно предимство на двете клиники са знанията и уменията на медицинския персонал в сферата на лазерната дерматология. 

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета