Кампания за превенция стареене на кожата на Lege Artis и Eau Thermale Avene

Когато слънцето не е приятел на Вашата кожа


Знаете ли на каква възраст изглежда Вашата кожа от близо? 

На тези снимки е представена кожата на човек на 25-годишна възраст, 35-годишна възраст, 45-годишна възраст и 55-годишна възраст. Успяхте ли да разпознаете коя кожа на кого принадлежи?
25 години
55 години
35 години
45 години

Лекарите в Дерматологични клиники Lege Artis имат всички нужни познания и подходяща апаратура от най-ново поколение (VISIA 6/7) за да установят възрастта на Вашата кожа и от какво се нуждаете с цел превенция на нейното стареене и увреждане.  

Стареенето на кожата може да бъде определено като заболяване, съпътствано от различни симптоми, които не са просто козметични проблеми.  

Над 80% от стареенето на кожата е причинено от слънцето, а ракът на кожата често е последният стадий на увредена от слънцето кожа. В края на летния сезон е най-подходящото време да запазите час за преглед за определяне състоянието на кожата на Вашето лице.  

Ние, от Дерматологични клиники “Lege Artis” и Дерматологични лаборатории Eau Thermale Avene винаги препоръчваме превенция, за да не бъде нужно лечение.  

Запишете час предварително, за да можем да Ви приемем в удобно за Вас време.

Колко време продължава прегледът за определяне състоянието на кожата? 

Продължителността на прегледа за състояние на кожата е 30 минути, като е нужно да бъдете в Дерматологична клиника Lege Artis поне 20 минути преди записания час за задължителен демакиаж (отстраняване на грим и козметични продукти), изчакване кожата да се успокои преди самия анализ и след това конкретното диагностициране с VISIA 6/7.

Как да се подготвите за преглед за определяне състоянието на кожата? 

За да Ви улесним максимално и да Ви осигурим най-висококачествения преглед, е необходимо да попълните въпросник непосредствено преди прегледа, който ще получте на място в клиниката.

Как протича прегледът за определяне състоянието на кожата? 

Самият преглед за определяне на състоянието на кожата започва с анализ с VISIA 6/7, което е напълно безболезнен и безвреден, всъщност ще заснемем лицето Ви с много специална апаратура, чийто софтуер ще анализира състоянието на кожата на лицето Ви и ще Ви даде сравнителна оценка, спрямо хора с Вашата възраст, пол и тип кожа. Медицинско лице ще интерпретира резултатите за Вас.  

Ще получите информация относно: 

  • Общото състояние на кожата на лицето Ви. 

  • Бръчките по лицето Ви. 

  • Текстурата на кожата на лицето Ви. 

  • Порите по кожата на лицето Ви. 

  • Повърхностната и дълбоката пигментация на кожата на лицето Ви. 

  • Капилярите на кожата на лицето Ви. 

  • Микробиомът на кожата на лицето Ви, чиито дисбаланс може да е отговорен за заболявания като акне например.

Ще разберете също как би се променила кожата на лицето Ви през следващите 5 години. 

Къде можете да се прегледате за определяне състоянието на Вашата кожата? 

Ние от Дерматологични клиники Lege Artis в сътрудничество с Дерматологични лаборатории Eau Thermale Avene организираме специално за Вас консултации за определяне състоянието на Вашата кожата на лицето с най-съвременната апаратура VISIA 6/7.  

За София на адрес: ул. "Любата" 12, телефон: 0886 092 944

За Стара Загора на адрес: ул. "Цар Калоян" 18, телефон: 0887 077 307


Lege Artis Стара Загора

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета