HydraFacial – терапия за здрава и красива кожа

Защо да изберете HydraFacial в Lege Artis?

Ние от Lege Artis винаги осигуряваме най-доброто за Вашата красота и затова Ви представяме HydraFacial – иновативна терапия за дълбоко почистване и хидратация, която се грижи за индивидуалните нужди на Вашата кожа.

HydraFacial е световно призната и клинично доказана медицинска технология, с която ще се радвате на безупречна и здрава кожа. А щом кожата Ви изглежда сияйна, и вие ще се чувствате добре. Сами ще се уверите в мигновения и дълготраен резултат, който тази терапия Ви предоставя. Нашата мисия е да разкрием красотата на Вашата кожа, без да изпитвате болка или дискомфорт. Ще се погрижим и след процедурата да се наслаждавате на нейното благоприятно и полезно действие и да бъдете възхитени от резултата.


Подходяща ли е терапията HydraFacial за Вас?

Да! Нашето обещание към Вас е, че HydraFacial не само ще обнови външния вид на Вашата кожа, но и с регулярни процедури ще възстанови здравето ѝ. Още след първата терапия ще видите разликата. И мигновено ще се почувствате прекрасно. Колкото повече я използвате, толкова по-здрава ще стане кожата ви. Активните съставки помагат на кожата да се самопочиства дори след процедурата, като намаляват количеството микроорганизми в порите и повишават ефективността на използваните лекарства и козметика.

 

Какви са предимствата на HydraFacial от Lege Artis?

●  HydraFacial постига мигновен резултат при лечение на акне и розацея, разширени пори и мазна кожа, благодарение на лечебните серуми и ампулите с подхранващи съставки.

Hydrafacial

● Ще се уверите в ефекта на световно призната терапия, която незабавно тонизира кожата Ви, като създава приятно сияние, еластичност и стегнатост.

● Минимизира появата на фини линии, бръчки и торбички под очите за възстановяване здравето и жизнеността на Вашата кожа.

● Намалява признаците на стареене и същевременно зарежда кожата с патентована комбинация от пептиди.

●  Намалява появата на тъмни петна и слънчеви петна за равномерен тен, премахва комедони и кафяви петна.

Как работим?

Само няколко стъпки – за 45 минути – за най-прекрасната кожа в живота Ви!

● Ексфолация + Пилинг

Разкриване на нов слой кожа с деликатно ексфолиране и приятен, отпускащ пилинг.

●  Екстракция + Хидратиране за гладка и сияйна кожа

Отстраняване на замърсяванията от порите с безболезнено засмукване. Подхранване с интензивни овлажнители, които утоляват жаждата на кожата.

●  Антиоксидация + Защита

Насищане повърхността на кожата с антиоксиданти и пептиди за пълна грижа и нанасяне на ампула анти-ейдж.


Ние вярваме, че красотата е чувство! Красивата кожа създава дълбока увереност, която допълва вътрешната ни красота.

Единствено в Lege Artis можете да се насладите на едно малко бягство от ежедневието с HydraFacial. Просто се отпуснете и оставете на нас да поемем грижата за здравето на кожата Ви.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета