Емоционално интервю на д-р Христозов и доволни пациенти за белезите, родилните петна и тяхното лечение

На 13 декември 2018 г. нашият главен дерматолог д-р Евгени Христозов имаше въздействащо участие пред bTV. Той разказа за един от най-емоционално натоварените случаи в практиката си и видя за пръв път интервютата на млада дама и майка на бебенце, които споделят как „Lege Artis” успява да промени живота им. Никой от нас не си избира сам съдбата да има белези или родилни петна, а лечението им в чужбина може да струва скъпо. Добрата новина е, че най-съвременните и ефикасни медицински технологии и подходи за лечението им се прилагат в „Lege Artis” – и то с индивидуален подход и на значително по-постижими цени.
Д-р Христозов разказва за един от най-емоционално натоварените случаи в практиката си

А каква е разликата между белезите и родилните петнa? Oпасни ли са и защо се появяват? Могат ли да се лекуват и крие ли риск за здравето ни лечението с лазер? По тези и още въпроси хвърли светлина главният дерматолог на „Lege Artis” д-р Евгени Христозов, който за пореден път бе гост в рубриката „Духът на здравето” по bTV.

Пред водещата д-р Неделя Щонова той подчерта важността на адаптирания терапевтичен подход, необходим за комплексното им лечение. Освен това отбеляза колко важно е да се обърнем към специалист още в самото начало. Критично важна за резултата е не само апаратурата, а и компетентността на лекаря, стоящ зад нея, допълни д-р Христозов.

В предаването своите истории разказаха пациенти, възползвали се лично от разбирането и компетентността на д-р Христозов и „Lege Artis”. Пациентите се радват на добри резултати от назначената им терапия и споделиха благодарността си за грижите, професионалните качества и емоционалната интелигентност на екипа на „Lege Artis”, допринесли за подобрението и пълноценното им щастие.

Вярваме, че с участието си Д-р Христозов е дал спокойствие на всички пациенти с подобни проблеми – най-съвременните и ефективни медицински технологии за лечение на петна и белези се прилагат и в България!


Цялото участие на д-р Христозов в „Духът на здравето” можете да видите ето тук.

Ако и вие имате впечатления от нашата работа, ще ви бъдем искрено благодарни, ако ни оставите отзив в Google ето тук - за „Lege Artis” – София или тук - за „Lege Artis” – Стара Загора.

Благодарим ви, че ни оказвате доверие и осмисляте труда ни!

С грижа за Вас,
„Lege Artis”

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета