CO2RE - последно поколение СО2 лазер с радиочестотен генератор

CO2RE на Candela – USA е мощен въгледвуокисен лазер, налагащ нов стандарт за дерматологични лазери сред лекари и пациенти, непостижим от старото поколение или по-евтини машини.

CO2RE има множество режими на работа, като всеки от тях може да бъде индивидуализиран максимално, за да постигнем оптимално съотношение на резултат/възстановяване.

CO2RE съчетава изключителна прецизност (лазерният лъч е с диаметър само 0,18 милиметра), висока ефективност (изпаряват се само прицелните тъкани, без увреждане на околната кожа), комфорт за пациента (изключителна бързина и ниска болезненост), бързо възстановяване и безопасност (дори за бебета и малки деца).

Трудно е да се изброят всички дерматологични проблеми, при които СО2 лазерът е единственото или просто най-доброто решение. Ние работим с въгледвуокисни дерматологични лазери от 2008 година. По-старото поколение СО2 лазери бяха относително ефективни, но ги използвахме рядко заради болката по време на процедурите, както и бавното възстановяване след това.

CO2RE просто промени всичко!

  • В режим „Вапоризация" имаме възможност точно и прецизно буквално да изпарим всяко едно образувание по кожата, независимо от размера му, както при деца, така и при възрастни. Възстановяването след процедурата е изключително бързо, защото здравата кожа не е засегната;
  • В режим „Изрязване" можем безкръвно да отстраним кожни образувания, които се налага да бъдат изследвани в лаборатория;
  • В режим „Пълен лазерен пилинг" можем успешно да лекуваме дълбоки белези и бръчки, когато не можем да постигнем успех по друг начин.

Един от най-използваните режими на работа е „Фракселен пилинг", при който можем почти неограничено да индивидуализираме параметрите, така че да сме максимално ефективни и успоредно с това – щадящи.

  • Лекият фракселен пилинг е подходящ при пациенти, които търсят „освежаване" на кожата, намаляване на повърхностните пигментации, увеличаване на проникването на използваната козметика и/или лекарства, но трябва да се възстановят буквално за ден-два след процедурата.
  • Средно дълбокият фракселен пилинг използваме, когато искаме да загладим и леко да стегнем кожата при лечение на разширени пори, леки до умерени белези след акне, за терапия на дискретна до изразена дерматохелиоза (предизвикано от слънцето стареене на кожата) по лице, шия, деколте, длани, тяло и крайници, както и за лечение на по-дълбоки пигментации и някои предракови изменения по кожата (червени или кафяви старчески петна). Този режим използваме и когато искаме да загладим бръчките около очите и успоредно с това да стегнем кожата на клепачите, и да намалим увисването им – „неоперативна блефаропластика".
  • Дълбокият фракселен лазерен пилинг е една от най-успешните алтернативи за стягане на кожата и неоперативен „лифтинг". Лазерният лъч на CO2RE прониква изключително дълбоко в кожата, стимулирайки клетките да произвеждат нов, млад колаген. Освен за подмладяване на тъканите, ние използваме този ефект и за лечение на белези след операции, изгаряния и др., при които „неправилният" и „лош" колаген, отговорен за образуването им, се замества от „млад" и „нормален". При този процес белезите се свиват и се възстановява (в различна степен) нормалната еластичност на кожата.
  • „Фюжън" е фракселен пилинг, който въздейства едновременно на всички нива на кожата – от повърхностно до много дълбоко. Това е изключително ефективна терапия, както при изразено остаряване на кожата с дълбоки бръчки, възрастови петна и отпускане, така и при белези след варицела (шарка), тежки белези след акне и много други подобни състояния. С помощта на този режим повлияваме и бели (стари) стрии, независимо кога са се появили.

В дерматологични центрове „Lege Artis" можете да намерите пълната гама дерматологични лазери от най-висок клас за лечение на хемангиоми, розацея, акне, нежелани пигментации, белези след акне, операции, катастрофи и всякакви увреждания на кожата, родилни петна, както и за премахване на нежелано окосмяване и различни кожни образувания, за подмладяване и за стягане на кожата.

През далечната 1999 година ние бяхме първи във въвеждането на лазерната терапия в частната дерматологична практика в България. През последващите години на интензивна работа и непрекъсната квалификация натрупахме огромен клиничен опит и знания, които ни позволяват сега да предлагаме медицински услуги с най-високо качество в областта на лазерната дерматология.


За да се запознаете с цялата гама от първокласна специализирана медицинска апаратура, с която разполагаме в дерматологични центрове „Lege Artis”, моля, кликнете тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета