Нашето кредо

Дерматологични центрове „Lege Artis" – персонализирано отношение и съвременна дерматология.

Дерматологични центрове „Lege Artis" са създадени с мисъл за хората. Независимо дали се касае за дерматологично болен или естетичен пациент, ние се стараем да лекуваме човека, а не болестта, защото знаем, че кожните промени много често са симптом на вътрешни проблеми.

Като лекари, ние разбираме своя професионализъм от една страна като непрекъсната, ежедневна и доживотна квалификация, а от друга – като отношения с пациентите, базирани на доверие, търпение и съпричастност към техните проблеми. Ние никога не забравяме, че кожните заболявания много често са източник и на значителен душевен дискомфорт.

Друг изключително важен за нас аспект на професионализма в медицинската сфера е предоставянето на обективна, надеждна и съвременна здравна информация на нашите пациенти. Независимо дали го правим по време на прегледа или чрез създаване на авторски материали за различни медии, ние се стремим фактите, които предоставяме, да са базирани на неопровержими медицински доказателства.

През годините сме лекували и продължаваме да помагаме на повече от 24 000 пациента, като огромната част от тях се връщат при нужда отново и отново или изпращат при нас своите роднини и познати. Много от пациентите ни дори се превърнаха и се превръщат в наши приятели. Тези факти ни доставят непрекъснато професионално удовлетворение, но никога не забравяме и огромната отговорност, която идва с такова доверие.

Ако желаете да се запознаете по-подробно с историята на развитието на „Lege Artis”, моля, кликнете тук. Ако пък искате да научите повече за нашата философия на работа, можете да го направите тук. Екипа на „Lege Artis” пък можете да видите тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета