Свободна позиция за дерматолог или лекар с дерматологична насоченост

16.06.2018 г., в: Новини

Дерматологичен център „Lege Artis“ – Стара Загора обявява свободна позиция за лекари.

Дерматологичен център „Lege Artis“- Стара Загора е създаден през 1999 година и е първият частен дерматологичен център в България. От април 2016 година в София функционира и нов дерматологичен център „Lege Artis" - София, също покриващ най-високите световни стандарти за качество и обем на предлаганите медицински услуги в нашата област.
Дейността на центъра е насочена в три основни области – амбулаторна дерматология и дерматохирургия, лазерна дерматология и естетична дерматология. Основните принципи на работа са холистичен подход (лечение на човека, а не на заболяването), индивидуализирано некомерсиално отношение към пациентите, висока и непрекъсната квалификация на екипа, високи стандарти при избора на диагностично-терапевтична апаратура и консумативи.
Философията на компанията се базира на уважение към служителите, оценяване и възнаграждаване на техните усилия и развитие. Искрено вярваме, че хората са най-важния ни капитал и ценим високо тяхното задоволство. Не е случайно, че в „Lege Artis“ липсва каквото и да е текучество на персонал, като някои от служителите ни са с нас вече над 15 години.

Кандидатствайте за свободната позиция, ако:

• Осъзнавате, че основната цел на лекарската професия е да помага на хората, а не да реализира печалба;
• Желаете да практикувате съвременна амбулаторна дерматология на европейско ниво;
• Знаете английски на ниво „свободно четене на медицинска литература, без нужда от речник“;
• Готов (а) сте за интензивно учене през цялата си професионална кариера;
• Не се страхувате от динамична работа;
• Умеете да работите в екип;
• Имате практически умения за работа с продуктите на Microsoft Office;
• Желаете месечното възнаграждение да бъде обвързано с нивото Ви на квалификация и количеството и качеството на свършената работа;
• Търсите дългосрочен професионален ангажимент, осигуряващ качество на живот в България, измеримо с това на лекар в страна от Европейския съюз.

Ако проявявате интерес към вакантната позиция, моля изпратете автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка ето тук: jobs.bgLege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета