Весели Коледни и Новогодишни празници!

21.12.2017 г., в: Новини

Скъпи пациенти и партньори,

В навечерието на един от най-топлите, семейни празници – Коледа, бих искал да се обърна към Вас с благодарност. За Дерматологични центрове Lege Artis измина една динамична година. Тя бе такава благодарение на Вас – на Вашата лоялност, взискателност и позитивно, мотивиращо ни отношение.

Средата е променлива, очакванията растат, науката се развива, а с нея - и ние. За да сме в крак с последните научни достижения и медицински практики на най-добрите в света, ние, лекарите на Дерматологични центрове Lege Artis, преминахме многобройни международни и национални обучения и трейнинги. Учихме се от най-добрите, както и обучавахме други дерматолози в България, за да спомогнем за осъвременяване на медициснкото познание и практика в страната ни.

Екипът ни се разрасна – както в Стара Загора, така и в София. Започнахме да променяме и усъвършенстваме вътрешните си процеси на работа – не без Ваша помощ. Обратната Ви връзка е безценна, за което благодарим!

Обогатихме портфолиото си с нови услуги. Включихме към палитрата на апаратния неоперативен лифтинг на лице, шия и тяло и високоинтензивен фокусиран ултразвук. Представихме на пазара Ulche – последно поколение апарат с технологията HIFU. Започнахме да предлагаме процедури с Belkyra – единственият научно признат медикамент за необратимо премахване на двойна брадичка. В София въведохме една от любимите козметични процедури на холивудските звезди – може би това е всъщност запазената марка на HydraFacial.

Гледаме към идната 2018 г. с още по-големи очаквания. За да сме сигурни, че предлагаме на нашите пациенти здравни услуги на най-високо, бих казал световно равнище, ни предстои много работа – непрестанно усъвършенстване на професионалните и личностни качества на екипа ни, подобряване процесите на работа в медицинските ни центрове, въвеждане на още нови услуги, до които да предоставим достъп на Вас – нашите пациенти.

Преди това, нека всички посрещнем Коледа в компанията на най-близките ни хора. Нека Коледният дух и настроение останат с нас през идната година и ни напомнят кои са важните неща в живота: да бъдем здрави, да не спираме да търсим хармония и удовлетворение във всичко, което ежедневно вършим, както и в отношенията ни с хората около нас, за да живеем пълноценно и щастливо!

Мирна и сплотена Коледа и весела и щастлива Нова година!

Д-р Евгени Христозов

Дерматологичен център Lege Artis

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета