Обученията в Lege Artis - с грижа за пациентите и екипа

15.02.2019 г., в: Новини

Както гласи и нашето кредо, ние от Дерматологични центрове Lege Artis се стремим към постоянно усъвършенстване на квалификациите си. Вдъхновени от тази мотивация, на 12 и 13 февруари екипите ни от София и Стара Загора успешно преминаха обучения както за професионално, така и  за личностно развитие.

Основният акцент на професионалното обучение включваше новите тенденции и световни практики в бъдещето на окончателната лазерна епилация. Екипите ни обмениха ценен опит, обединявайки се около нашия водещ принцип за грижата към пациента. Бяха обсъдени различни практични казуси, както и методи за максимална ефективност на нашите процедури. При завършването на обучението екипите ни се почувстваха още по-подготвени и уверени да бъдат максимално полезни на вас, нашите пациенти.

обучение за управление на времето

Другият важен акцент от обучението за личностно развитие на екипите ни пък имаше за цел да ни помогне да внесем хармония както чрез оптимизиране на работните ни процеси, така и с помощта на организация, приложима и в личния живот. Придобихме полезни знания за управление на най-ценния ни ресурс - времето, с фокус върху резултата, допринасящ за лична и професионална удовлетвореност. За да сме щастливи, ние трябва да конструираме мислите си по креативен и градивен начин. Като виждаме щастие в очите на нашите пациенти, ние успяваме да се чувстваме пълноценни и като екип от професионалисти, и като личности.

Благодарим на партньорите ни от Bioderma, които също успяха да допринесат за нашето обучение и да го допълнят с иновативния подход в грижата за кожата чрез представяне на концепцията за „кожата като съвършена екосистема”.

Обученията укрепиха сплотеността на нашите екипи и способността им да работят заедно в една благородна посока - здравето и удовлетвореността на нашите пациенти. Скъпи приятели, можете да разчитате винаги на дерматологични клиники Lege Artis, защото именно вие сте силата, която ни движи всеки изминал ден напред. Благодарим ви за вдъхновението!


С грижа за вас,
Екипът на Дерматологични центрове Lege Artis

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета