Как да премахнем "двойна" брадичка?

Въпреки големия напредък на естетичната медицина през последните години, все още остава трудно да отговорим на въпроса: "Как да се справим с двойната брадичка?"

Натрупването на мазнини в областта на шията не винаги е резултат от наднормено тегло. Понякога ефектът "двойна брадичка" е просто резултат от преразпределението на мастната тъкан по лицето и шията, настъпващо с годините и може да бъде повод за сериозен душевен дискомфорт, както и всички други издайници на възрастта. И ако за другите белези на стареене съществуват множество терапевтични алтернативи, проблемът с "двойната брадичка" оставаше труден за повлияване.

Всъщност доскоро единствените възможни работещи варианти бяха липосукцията, лазерната липолиза и радиочестотната липолиза. Въпреки че и трите метода имат несъмнени достойнства, те не станаха популярни, защото са инвазивни или полуинвазивни. За тяхното приложение е необходима специализирана апаратура, с помощта на която се навлиза под повърхността на кожата. Това налага използването им само в условията на операционна, като се вземат сериозни мерки за обезболяване. Освен това, възстановителният период след процедурата е задължителен, като престоят вкъщи често продължава повече от седмица.

Belkyra е медикамент с активна съставка дезоксихолева киселина и за първи път предлага ефективно лечение, за което не е необходима операционна, с липсващ или много кратък възстановителен период и не на последно място – с необратим, доживотен резултат.

Някои козметични продукти претендират, че съдържат дезоксихолева киселина, но това е първият медикамент с такава активна съставка. Защо е толкова важен този факт? Отговорът е лесен – защото за разлика от козметичните продукти, производството, дистрибуцията и употребата на медикаментите са под изключително строг контрол, за да се осигурят ефективността и безопасността, която пациентите заслужават. И не на последно място – Belkyra се произвежда от Allergan, един от световните лидери в производството на най-висок клас продукти за естетичната медицина, добре познати и в България – Botox, Vistabel, Surgiderm, Juvederm, Volift, Volbella, Voluma и други.


Актуална цена на процедурата в дерматологични центрове „Lege Artis”: 

  • 100 лв. на точка

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета