Екипът на „Lege Artis” се събра на вълнуващо обучение за комуникационни умения

27.09.2018 г., в: Новини
екип на Lege Artis

Ние в дерматологични центрове „Lege Artis” сме верни на нашето кредо, че непрекъснатото личностно и професионално развитие е неизменна част от щастието ни като хора. Също така сме твърдо убедени, че най-голямото ни богатство е екипът, с който работим. Затова на 24-25 септември проведохме поредното си вътрешно обучение за постоянна квалификация в град София.

Този път целта на обучението беше да затвърди способностите ни да предоставяме традиционния за нас индивидуален подход към нашите пациенти. Затова менторът ни запозна по-отблизо с начините, по които се осъществява проактивна, ефективна и човечна комуникация – както с нашите пациенти, така и помежду нас, за да върви работата ни още по-гладко.

Обучението включваше теоретична част с интересна информация за основни похвати за добра комуникация, като например важността на това да умееш да изслушваш другия с цялото си внимание. В края на втория ден пък обучението завърши с много емоционално заредена игра, която демонстрира нагледно силата на искреното общуване и силно сплоти екипите на нашите две дерматологични клиники.

След като преминахме успешно това обучение, се чувстваме още по-уверени в нашите способности и нямаме търпение да продължим да изпълняваме основната цел на „Lege Artis” – да правим света едно по-добро място, а вас, нашите пациенти – по-здрави и по-щастливи.

Благодарим ви, че ни оказвате доверие, и както винаги ви очакваме с широко отворени врати!

С грижа за вас,
Екипът на „Lege Artis”

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6000
"Антон Марчин" 64
За ваше улеснение въведете в навигацията ви ул. "ул."Св.Княз Борис I" №158

+359 88 70 77 307, +359 88 26 31 750

+359 88 39 18 802

E-mail: contact@legeartis.bg

Lege Artis София

Връзка с нас

* - Задължителни полета