Да приветстваме заедно есента, подмладени с Guinot!

За съжаление, лятото вече е далечен спомен, а температурите навън са подобаващи за зимния сезон. Студеното време и ветровете имат силно въздействие и „изморяват“ кожата на най-изложените на външни влияния области: лицето и околоочните зони, шията и деколтето. Затова Ви предлагаме пакет от приятни подмладяващи и освежаващи процедури именно за тези четири области.

Тъй като в дерматологични центрове „Lege Artis” силно държим на високото качество, се грижим подмладяващите естетични процедури Hydradermie да Ви осигурят първокласно изживяване и въздействие. Те са един великолепен начин да почистите, освежите и подмладите лицето, околоочните области, шията и зоната на деколтето, като същевременно Ви предоставят едно наистина прекрасно релаксиращо изживяване. Те съчетават нашия традиционен индивидуален подход с прилагането на патентовани техники за подмладяване на кожата от института Guinot в Париж, който има над 40-годишна история в областта на грижите за кожата. Тези естетични процедури се извършват от наш специалист както ръчно, така и с помощта на модерния френски апарат за подмладяване и енергизиране на кожата Hydraderm Cellular Energy.

Процедурите траят цял един час и включват разнообразни грижи с персонално внимание към четирите най-изложени на външни влияния зони на Вашата кожа. Освен патентованите техники за подмладяване, можете да очаквате приятен масаж на лицето от наш специалист и нанасяне на специално селектирани за Вас премиум козметични продукти от Guinot. Уверяваме Ви, че по време на процедурата ще се чувствате разкошно, а когато видите нейния подмладяващ резултат, великолепното усещане няма да Ви напусне дни наред.

Когато изпробвахме естетичните процедури на Guinot, за да преценим дали предлагането им в нашите центрове ще отговаря на високите ни критерии за първокласно качество и ефективност, ние наистина харесахме релаксиращото усещане и подмладяващия ефект от тях. Всъщност толкова ги харесахме, че искаме да Ви помогнем да си подарите това отпускащо и същевременно – освежаващо и подмладяващо изживяване. Затова през месец октомври Ви предлагаме чудесно пакетно предложение:

-        15% отстъпка от редовната цена при закупуване на пакет от 4 процедури Hydradermie Младост или Hydradermie Lift.

Ако пък все още не сте имали удоволствието да изпитате релаксиращите естетични процедури на Guinot и техния подмладяващ ефект, вероятно се колебаете дали да вземете цял пакет от четири процедури. Тогава имаме още едно предложение специално за Вас:

-        Насладете се на цели 20% отстъпка от редовната цена на процедурата от най-високия клас Hydradermie Deluxe. Тя съчетава предимствата на Hydradermie Младост и Hydradermie Lift и ще Ви позволи да изпитате удоволствието и ефекта от тях и да прецените кой пакет е по-подходящ за Вас. След като се възползвате от тази отстъпка, можете да закупите още 3 в пакет с 10% отстъпка.

В съвременното заето всекидневие, Вие повече от всякога заслужавате да си подарите релаксиращото изживяване от подмладяващите грижи за кожата на Guinot. Тъй като ние в „Lege Artis” се стремим да обслужваме качествено всички наши пациенти и клиенти, графикът ни често е пълен за известно време напред. За да успеем да Ви запазим максимално удобен за Вас час, Ви съветваме да не губите време – обадете се още сега на телефон 0883 91 88 01!

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6003
Ул. „Цар Калоян“ 18 – партер

Работно време:
Понеделник - Петък: 10:00 - 18:00ч.
Събота : почивен ден
Неделя: почивен ден

+359 88 70 77 307, +359 42 601 206, +359 42 601 621

E-mail: legeartisbg1999@gmail.com

Lege Artis София

София 1407
Ул. „Любата“ 12, офис 4

Работно време:
Понеделник и Сряда: 11:00 - 19:00ч.
Вторник, Четвъртък и Петък: 10:00 - 18:00ч.
Събота: 09:00 - 17:00ч.
Неделя: почивен ден

+359 88 60 92 944, +359 2 434 1999

E-mail: legeartissofia@gmail.com

Връзка с нас

* - Задължителни полета