Кои сме ние?

Когато създадохме дерматологичен център „Lege Artis” през 1999 година, нашата идея беше насочена към поява на нов тип лечебно заведение. То трябваше да бъде строго специализирано, но същевременно да предлага максимална палитра от здравни услуги в областта на кожните и венерически болести, в съчетание с естетична медицина. Последваха години на много труд и непрекъсната надпревара с развитието на диагностичните и терапевтични технологии, както в областта на дерматологията, така и в навлизащата все по-бързо естетична и корективна дерматология.

Професионализмът в лекарската професия изисква квалификация, съчетана със страстта да бъдеш лекар, към които трябва да се добави и натрупан опит. Точно затова приемствеността в лекарската професия е изключително важна. Тя спестява години на усилен труд и дава „наготово” знания и умения, без да се налага те да бъдат изстрадани отново. Именно приемствеността е и единствената причина за създаване на „Lege Artis – София”. Д-р Александра Христозова продължава семейната дерматологична традиция с амбицията да я развива, съзнавайки, че това е преди всичко една огромна отговорност.

Щастливи сме да информираме нашите пациенти, че на 01.04.2016 отвори врати „Lege Artis – София”. Този изцяло нов, напълно съвременен и отлично оборудван дерматологичен център, който покрива най-високите световни стандарти за амбулаторна и лазерна дерматология, е плод на натрупания опит и приемствеността в лекарската професия. В него ще предлагаме услуги в областта на традиционната, лазерната и естетичната дерматология, подчинени на традиционния за „Lege Artis” стремеж към професионализъм. Ние успяхме. Успяхме, както благодарение на неуморните ни усилия, така и на доверието и лоялността на нашите пациенти.

Благодарим Ви!


Дейността на дерматологични центрове „Lege Artis" е организирана в два сектора:

  • Дерматологичният сектор е ангажиран в диагностиката и терапията на пациенти от всички възрасти, със заболявания на кожата, космената покривка, ноктите и видимите лигавици и полулигавици (устни, устна кухина, анус и външни гениталии).
  • Секторът по естетична и корективна дерматология е насочен към дейности, свързани с подобряване на външния вид на кожата на лицето и тялото. Предлаганите услуги се базират на терапевтични практики, за които съществуват категорични медицински доказателства за ефективността и профила им на безопасност.
Ако желаете да се запознаете по-подробно с историята на развитието на „Lege Artis”, моля, кликнете тук. Ако пък искате да научите повече за нашето кредо, можете да го направите тук. Екипа на „Lege Artis” пък можете да видите тук.

Lege Artis Стара Загора

Стара Загора 6003
Ул. „Цар Калоян“ 18 – партер

Работно време:
Понеделник - Петък: 10:00 - 18:00ч.
Събота : почивен ден
Неделя: почивен ден

+359 88 70 77 307, +359 42 601 206, +359 42 601 621

E-mail: legeartisbg1999@gmail.com

Lege Artis София

София 1407
Ул. „Любата“ 12, офис 4

Работно време:
Понеделник и Сряда: 11:00 - 19:00ч.
Вторник, Четвъртък и Петък: 10:00 - 18:00ч.
Събота и Неделя: почивен ден

+359 88 60 92 944, +359 2 434 1999

E-mail: legeartissofia@gmail.com

Връзка с нас

* - Задължителни полета